Skip To Main Content
Tomball Star Academy

Detailed Bell Schedule • Monday - Thursday

Updated 5/16/2024

Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop-off 6:45 AM
Assembly/Tutorial 6:50 AM 7:15 AM 25 min
PCC  7:15 AM 7:50 AM 35 min
Passing 7:50 AM 7:55 AM 5 min
Period 1-2 7:55 AM 9:20 AM 85 min
Passing 9:20 AM 9:25 AM 5 min
Period 3-4 9:25 AM 10:50 AM 85 min
Period 5-6 with Lunch Groups 10:55 AM 12:50 PM 115 min
A-Lunch 10:50 AM 11:20 AM 30 min
A-Lunch Passing 11:20 AM 11:25 AM 5 min
A-Lunch Class 11:25 AM 12:50 PM 85 min
B-Lunch Passing 10:50 AM 10:55 AM 5 min
B-Lunch Class 10:55 AM 12:20 PM 85 min
B-Lunch 12:20 PM 12:50 PM 30 min
Passing 12:50 PM 12:55 PM 5 min
Period 7-8 12:55 PM 2:20 PM 85 min
Dismissal 2:20 PM

 

Detailed Bell Schedule • Friday

Updated 5/16/2024

Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop-off 6:45 AM
Assembly/Tutorial 6:50 AM 7:15 AM 25 min
PCC (ASA Attendance 7:45) 7:15 AM 7:45 AM 30 min
Passing 7:45 AM 7:50 AM 5 min
Period 1 7:50 AM 8:35 AM 45 min
Passing 8:35 AM 8:40 AM 5 min
Period 2 8:40 AM 9:25 AM 45 min
Passing 9:25 AM 9:30 AM 5 min
Period 3 9:30 AM 10:15 AM 45 min
Passing 10:15 AM 10:20 AM 5 min
Period 4 10:20 AM 11:05 AM 45 min
Period 5 with Lunch Groups 11:05 AM 12:35 PM 80 min
5A-Lunch 11:05 AM 11:45 AM 40 min
5A-Lunch Passing 11:45 AM 11:50 AM 5 min
5A-Lunch Class 11:50 AM 12:35 PM 45 min
5B-Lunch Passing 11:05 AM 11:10 AM 5 min
5B-Lunch Class 11:10 AM 11:55 PM 45 min
5B-Lunch 11:55 PM 12:35 PM 40 min
Passing 12:35 PM 12:40 PM 5 min
Period 6 12:40 PM 1:25 PM 45 min
Passing 1:25 PM 1:30 PM 5 min
Period 7 1:30 PM 2:20 PM 50 min
Dismissal 2:20 PM

 

Detailed Bell Schedule Junior/Senior • Friday

Updated 5/16/2024

Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop-off 6:45 AM
Assembly/Tutorial 6:50 AM 7:15 AM 25 min
PCC (ASA Attendance 7:45) 7:15 AM 11:15 AM 4 hours
PCC Science (Asynchronous) 7:15 AM 8:10 AM 55 min
Passing 8:10 AM 8:15 AM 5 min
PCC English (Asynchronous) 8:15 AM 9:05 AM 50 min
Passing 9:05 AM 9:10 AM 5 min
PCC Math (Asynchronous) 9:10 AM 10:00 AM 50 min
Passing 10:00 AM 10:05 AM 5 min
PCC Social Studies (Asynchronous) 10:05 AM 11:00 AM 50 min
Junior/Senior Lunch 11:00 AM 11:15 PM 15 min
Junior Senior Dismissal 11:15 AM __ __